Продажба на вендинг автомати и кафе машини

Фирма ТOPVENDING Ltd. съществува от 1996 годинa на пазара. Занимава се предимно с внос на Италиански кафе вендинг машини ZANUSSI & NECTA VENDING. Съзнавайки значимостта на клиентите за фирмата, цялата й дейност е насочена към все по-пълно задоволяване на потребностите им. След дългогодишният си опит в продажбите на кафе автомати, фирмата е отсяла най-добрите вендинг машини и консумативи предлагани на пазара.

Оборудвали сме много търговски обекти, ресторанти и други обществени сгради. Някои от нашите клиенти са НИМХ–Варна (Национален Институт Метеорология и Хидрология), РИООСВ-Варна (Регионална Инспекция Опазване на Околната Среда и Водите). Верига хранителни магазини “Сити маркет”“Триста”“Примера”, фирма Авто Трейд – Варна, както и много други са част от партньорите на Топ Вендинг.

Чрез нашите служители ние участваме отговорно в целия процес на обслужване на клиентите ни. Oт момента на проучване на потребностите и консултиране при вземане на решение за покупка, през инсталирането на вендинг автомати и обучението на потребителя за работа с тях, до гаранционното и следгаранционно сервизно обслужване за осигуряване на безупречна работа на кафе машините. Ние смятаме, че ще останете доволни от доброто качество на нашите вендинг автомати и кафе машини.

Продажба на кафе вендинг автомати – Топ Вендинг

За нас ще бъде удоволствие да разберем, че сме постигнали целите си, с което сме спомогнали за успеха на Вашата дейност.